CHISINAU

11 – 14 iulie 2024 – Chișinău – orașul alb

  • Plecam la ora 6,30 de la gara din fata de la vaporas, dar nu inainte de a lua un sandvis pentru pranz . Mergem drum întins catre Chișinau cu pauzele de rigoare și ajungem la Ialoveni – Complex Turistic Costesti – unde ne cazam pentru 3 nopti. Complex Turistic – Costesti este o zona verde situata pe malul lacului, locație perfecta pentru odihna și relaxare în sânul naturii, dar și pentru a savura din bucatele traditionale. Intr-o zonă separata găsim 2 piscine ( una pentru adulți, una pentru copii) care sunt dotate cu șezlonguri, terase, bar, bucătărie de tip fast – food.
  • Ziua 2 – servim micul dejun si ne imbarcam să vizităm crama Cricova sau orasul subteran cum este denumită. Un complex subteran unic, cunoscut în întreaga lume pentru labirinturile sale imense si în special pentru vinurile sale excelente, cat si pentru colectiile de vinuri ale presedintilor tarilor lumii.
    Mergem sa vizităm și Castelul Mimi – este actualmente unul dintre principalele obiective turistice din Republica Moldova, fiind inclus in topul celor mai frumoase 15 vinarii din lume.
    Podgoriile Castel Mimi sunt situate în regiunea Codru a Moldovei, unde se întind pe versanții dealurilor Specia, aproape de râul Nistru. Aceasta locatie, combinată cu structura unică a solului și climă, alcătuiesc condițiile ideale de creștere pentru viile de aici, permitandu-le să înflorească și să dea cele mai bune vinuri.
  • Ziua 3 – după micul dejun plecam să vizităm Chișinăul cu ghid local – obiectivele importante ale orasului – Catedrala, parcul – oaza verde, bulevardul Stefan cel Mare si Sfant, apoi cumparaturi – renumitele bomboane Bucuria si deliciosul coniac Calarasi.
  • Ziua 4 – plecăm spre casa cu opririle de rigoare pentru masa si ce avem timp.
  • Pretul include : transport, ghid la Chișinău și cazare 3 nopti cu demipensiune.
  • Nu sunt incluse : intrarile la crama Cricova (aprox 60 lei – doar excursie, fara degustare) , Castelul Mimi (aprox 100 lei) și la obiectivele turistice

1,250.00 lei

50 locuri disponibile

Scroll to Top