SUNNY BEACH –

O mini vacanță de 4 zile la Sunny Beach, Bulgaria

  • Ziua 1 – Plecam la ora 7,30 de la gară pe un trauseu panoramic spre Sunny Beach, BULGARIA unde suntem asteptati la hotel Yunona ★★★ cu servicii all inclusiv sa ne cazam pentru 4 zile
    Oprim la Varna – Catedrala Ortodoxa Adormirea Maicii Domnului – o capodopera arhitecturala, catedrala este un reper spiritual major in Bulgaria, reprezentand un amestec unic de arhitectura neobizantina si traditii ortodoxe. Ne continuam drumul spre Sunny Beach unde ne cazam si avem program de relaxare, distractie si rasfat culinar.
  • Ziua 2  – mic dejun – la hotel, dupa care plecam spre Sozopol. Vizitam castelul Ravadinovo – Castelul „Îndrăgostit de vânt”, asa cum insusi proprietarul il descrie, Sozopol – Apollonia antica , facem o plimbare cu vaporasul si admiram peninsula de pe mare, vedem crescatoria de midiide de langa insula Sf Ivan, dupa care ne intoarcem la hotel.
  • Ziua 3  – mic dejun – la hotel dupa care plecam spre Burgas, unde vizitam gradina marii acest fantastic parc intins pe 7 km si gramofonul de pe bdul Aleko Pogoridi dupa care ne intoarcem hotel.
  • Ziua 4 – mic dejun – la hotel, dupa care coboram cu bagajele la masina sa plecam spre casa dar nu inainte de a vizita insula Nesebar.

Preț excursie include cazare cu all inclusive si transport.
• Avans excursie 350 lei

Scroll to Top