,

Tinutul Secuiesc

  • 15 – 18 februarie 2024, o superba excursie in Harghita – Tinutul Secuiesc, locuri de poveste si traditii.
  • Plecam dimineata la 7,00 de la Omv Tomis Nord statia spre gara si 7,30 gara in fata la vaporas spre Tinutul Secuiesc, o atractie turistica aparte, zona de o rara frumusete. Pe drum, oprim pentru masa pe Valea Prahovei intr-un loc frumos, apoi mai departe spre Secuime unde suntem intampinati cu o cina traditionala bogata si gustoasa.
  • O sa ne distram pe cinste, cat stam acolo, ne asteapta un safari la Tusnad, cu drum prin padurile de conifere si foioase, intr -o zona spectaculoasa, colorata, salbatica.
  • O sa vedem izvoare minerale si mezotermale si multe locuri minunate, servim un excelent picnic traditional in natura, admiram raul Olt, apoi frumosul lac Sfanta Ana ne asteapta sa-l admiram si sa me bucuram de natura.
  • Vizitam Miercurea Ciuc cu frumoasa Biserica Mileniului, construita special pentru slujba Papei cand a fost in tara la noi, mergem sa vizitam si Muzeul Secuiesc al Ciucului si alte obiective frumoase.
    Ultima zi dupa micul dejun plecam spre casa pe Sacele cu opririle de rigoare pentru masa si in locuri frumoase de pe drum.
  • Pret excursie 1200 lei/ persoana, include transport, 3 nopți cazare in cele mai bune conditii, cu mic dejun si cine. Mesele sunt bogate si gustoase. Nu include excursia safari Tusnad, care este optionala, pret 120 lei, va sugerez sa nu o ratati, este o experienta fantastica pe care o să o tinem minte multa vreme.
    Locuri 19

1,200.00 lei

Stoc epuizat

Scroll to Top