VELIKO TARNAVO

  • 14 -17 martie 2023, Veliko Tarnovo, unul dintre cele mai frumoase si pitoresti orase din Bulgaria.
  • Plecăm la ora 7,30 de la gara Constanta, ne cazam si ne familiarizăm cu imprejurimile .
    Pe 15 martie vizitam Arbanasi- un sat cu arhitectura renascentista, un adevarat paradis pentru turisti, pe lista UNESCO. Mergem apoi la cascada si canionul Kaya Bunar să admirăm apele turcoaz si peisajul minunat, apoi mai dăm o tură prin oras.
  • Pe 16 martie mergem la Cetatea Tsarevets complex arhitectonic, fosta capitala a taratului vlaho- bulgar, vizitam strada Samavodska, strada mestesugarilor, in inima orasului, Muzeul Iluziilor, ce rastoarna toate notiunile de realitate, distractie super tare. Nu ratam Monumentul Asanestilor- construit in memoria fratilor Asan si Petru ce au condus Bulgaria. Apoi strada General Gurko cel ce a eliberat Veliko de sub otomani invingandu-l pe Suleiman Pasa, apoi asistam la spectacolul de lumini si sunet, scene proiectate cu laser pe ruinele cetatii ce redau momentele principale din istoria Bulgariei,un show de exceptie ce starneste admiratia.
  • Ultima zi vizitam cascada Krushuna, cascada spectaculoasa in trepte de travertin, pestera Devetaska impresionantă si bisericile rupestre din Ivanovo, apoi spre casă pe Podul Prieteniei.
  • Pret excursie 1000 lei/ persoana, include transport cu autocar, cazare 3 nopti cu mic-dejun, locuri 50. Neincluse celelalte mese și întrările la muzee.
  • Inscrieri la tel. 0770650293 .

1,000.00 lei

Stoc epuizat

Scroll to Top